TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ
 
 
 
TLL Media ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА - българското списание за екология, екоинженеринг и инфраструктура
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоАрхивАбонамент РекламаЧитателите за насКонтактиПредстоящо
TLL Media
 

БИЗНЕС

ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА » Сп. ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА - бр. 1/2017, февруари
REW Istanbul ще събере специалистите по опазване на околната среда

Tърговското изложение REW Istanbul ще се състои за 13-и път между 16 и 19 март т. г. в Tuyap Convention Center в Турция. Организираното от IFO Fuarcilik събитие ще се фокусира върху твърдите отпадъци, отпадъчните води и газове, както и върху технологиите за зелена енергия.

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят от първа ръка с многобройните възможности за инвестиране в най-модерните решения за опазване на околната среда и управление на отпадъците, и да сравнят различни алтернативи, разработени спрямо бъдещите им специфични нужди.

REW Istanbul 2017 ще позволи на професионалистите в сектора да разширят своите бизнес контакти и да сключат нови споразумения с компании от евразийския регион. Изложението, чиито организатори очакват над 12 000 посетители от Турция и чужбина, се е утвърдило като важна платформа за търговията на регионално равнище.

REW Istanbul 2017 ще е домакин на редица представяния на иновации и конферентни сесии, в рамките на които водещи експерти ще обсъдят тенденциите в сектора. За трета поредна година събитието ще се проведе паралелно с изложението ISG Eurasia, което покрива тематичните направления за здравеопазването и безопасността на работното място, обучението на персонала, извършването на консултации и провеждането на анализ на риска.

Участие в REW Istanbul 2017 ще вземат 350 компании от 27 държави, които ще представят широка гама от технологични иновации в областта на управлението на твърди отпадъци, биогаз, почистващи машини за градска среда, рециклиране, сметосъбиране, химично третиране, решения за пречистване на питейни и отпадъчни води и др., на изложбена площ от 20 000 кв. м.

Миналогодишното издание на изложението е посетено от 10 865 професионалисти от 46 държави, а своите иновативни продукти и услуги са представили 240 фирми от 17 страни.Етикети:   REW Istanbul   управление на отпадъци   отпадъчни води   отпадъчни газове   зелена енергия  

Други статии от рубрика Бизнес


« Назад
Ecomondo
IFP
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2017 TLL Media        Начало   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media