TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ
 
 
 
TLL Media ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА - българското списание за екология, екоинженеринг и инфраструктура
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоАрхивАбонамент РекламаЧитателите за насКонтактиПредстоящо
TLL Media
 

ВОДИ

ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА » Сп. ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА - бр. 3/2016, септември
Помпените системи за отпадъчни води на DAB гарантират високо качество и надеждност

В сектора на помпите и помпените системи Профил е единствен официален представител за България на италианската фирма DAB PUMPS, един от водещите производители на водни помпи, работещ в сектора повече от 40 години и признат както в Италия, така и по цял свят.
DAB предлага широка гама специализирани продукти: дренажни помпи, помпи за канализация, дренажни станции, богата гама аксесоари, механизми и електрически панели за управление и защита на помпите.

При новата версия на помпите DIG са представени нови решения за дрениране на отпадъчни води при строителни обекти, открити мини и кариери. Подобренията в серията включват нов охлаждащ кожух от неръждаема стомана AISI 304, нов мотор с високоефективна производителност, нов дифузьор от чугун със специално гумено покритие, чугунено работно колело със специално хромово покритие, двойно механично уплътнение от силициев карбид, регулируем отвор за изпразване.

Има възможност за доставка по заявка на допълнително оборудване: специална съединителна връзка и специален износоустойчив кабел с вградено въже от неръждаема стомана (патентована система).

Професионалната гама потопяеми помпи за битови и производствени отпадъчни води FKV с работно колело тип Vortex е предназначена както за градския сектор за прехвърляне на отпадъчни води от търговски сгради, за дренаж на пътища, подлези и паркинги, така и за индустриалния сектор с приложение в много промишлени системи.

Гамата се фокусира върху три аспекта: надеждност и безопасност на работа, лесна поддръжка и енергийна ефективност. Използвани са нови IE3 технологични двигатели и високоефективни хидравлики. Помпите са сертифицирани в съответствие с европейския стандарт за отпадъчни води EN 12050-1. В допълнение към тях са и новите аксесоари, опорно-спускателни механизми, адаптори, основи за вертикален монтаж, както и нови електронни панели за управление.

За битовия сектор предлагаме новата гама помпени станции за отпадъчни води FEKABOX и FEKAFOS. Станциите са предназначени за събиране и отвеждане на води, намиращи се под нивото на главната канализационна мрежа като гаражи или мазета, откъдето те не могат да бъдат отведени по пътя на гравитацията. Гамата се отличава с професионални технически решения и характерен DAB дизайн.

Станциите са произведени в съответствие с европейския стандарт EN 12050-1 от здрав и устойчив 100% полиетиленов рециклируем материал, гарантиращ изолация от миризми, течове и висока химическа устойчивост в агресивна среда в дългосрочен план. Има възможност за доставка без вградени помпи за максимална гъвкавост при избора на помпа в съответствие с инсталацията.

Днес DAB PUMPS като мултинационална производствена компания и Профил, като неин представител на българския пазар, предлагат пълна гама от продукти, гарантиращи високо качество, надеждност, като по този начин отговарят на най-специфичните изисквания на своите клиенти.

инж. Димитър Семков,
експерт продажби, ПрофилЕтикети:   Профил   DAB PUMPS   DAB  

Други статии от рубрика Води


« Назад
Ecomondo
IFP
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2017 TLL Media        Начало   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media