TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ
 
 
 
TLL Media ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА - българското списание за екология, екоинженеринг и инфраструктура
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоАрхивАбонамент РекламаЧитателите за насКонтактиПредстоящо
TLL Media
 

БИЗНЕС

ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА » Сп. ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА - бр. 3/2016, септември
Ecomondo 2016 ще се проведе от 8 до 11 ноември в Римини

Tърговското изложение за екологични технологии и устойчиво развитие Ecomondo ще се проведе за 20-и път от 8 до 11 ноември т. г. в Римини, Италия. Във фокуса на събитието, организирано от Rimini Fiera, ще бъдат кръговата икономика и климатичните промени.

Ecomondo е най-голямото изложение за Европа и Средиземноморието, посветено на устойчиви технологии за третиране и рециклиране на всякакви видове отпадъци, пречистване и рециклиране на води, възстановяване на замърсени морски зони, ефективна употреба и преработка на суровини и отпадъци, както и насърчаване на употребата на възобновяеми ресурси.

На предходното издание на Ecomondo през 2015 г. на обща площ от 100 000 кв. м своите продукти са представили 1200 изложители, а форумът е посетен от 103 514 души от цял свят.

През т. г. акцент на изложението ще са иновативни технологии за: сметосъбиране, сметоизвозване, третиране и обезвреждане на отпадъци; анаеробно разлагане на биоразградими отпадъци и производство на биогаз и биогорива; пречистване на битови и производствени води; пречистване на въздух; рекултивация на нарушени терени; оценка и мониторинг на замърсени територии.

Новото в програмата на тазгодишното издание ще са секторите, посветени на решения за товарене и логистика на материали, и на технологии за мониторинг и контрол. В първия сектор посетителите ще могат да видят машини и оборудване за товарене и повдигане на материали, на органични и неорганични отпадъци и стоки.

На миналогодишното изложение тази зона бе обединена със сектора, посветен на рециклирането в строителството, като по този начин бе обхваната цялата индустриална верига – от машини за товарене на отпадъци до съоръжения за рецклиране на строителни отпадъци.

Във втория нов изложбен сектор ще бъде представена апаратура за мониторинг на замърсители в атмосферния въздух и водите. Във фокуса на изложбената зона ще бъде мониторингът на миризми, а сред дискутираните теми ще бъдат ролята на регулаторните агенции, акредитацията на лаборатории, както и новите технически стандарти в областта.Етикети:   Rimini Fiera   Ecomondo   зелени технологии   кръгова икономика  

Други статии от рубрика Бизнес


« Назад
Ecomondo
IFP
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2017 TLL Media        Начало   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media