TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ
 
 
 
TLL Media ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА - българското списание за екология, екоинженеринг и инфраструктура
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоАрхивАбонамент РекламаЧитателите за насКонтактиПредстоящо
TLL Media
 

Лабтех стана представител на Тесто

ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА » Сп. ЕКОЛОГИЯ & ИНФРАСТРУКТУРА - бр. 3/2016, септември » Лабтех стана представител на Тесто

Лабтех стана представител на Тесто
Лабтех стана представител на Тесто

От началото на май т. г. Лабтех вече е официален представител на Тесто в България, като компанията предлага доставка, продажба и сервизно обслужване на цялата гама измервателни уреди на германския производител, съобщиха за сп. Екология & Инфраструктура от офиса на компанията.

“Целта на новото партньорство е разширяване на продуктовата ни гама. Тесто е утвърден световен лидер в производството на измервателни уреди и съвместната работа с такава фирма е голяма чест и отговорност”, коментират от Лабтех.

Според специалистите от компанията, най-атрактивни за българския пазар са уредите за енергийна ефективност, газанализаторите за димни газове, термовизионните камери, логерите за температура и влага, уредите за вентилационни, климатични и хладилни системи и др.

Повишен интерес се забелязва към новите продукти на Тесто – WiFi-логери за влага и температура SAVERIS 2, т.нар. смарт-сонди, уред за измерване качеството на мазнини.
“Всеки клиент е важен за нас. Продуктовата гама на Тесто е толкова широка и разнообразна, че на практика покрива почти всички сфери на промишлеността, научни, изследователски, калибровъчни и измервателни лаборатории, органи за контрол, обследване на сгради и промишлени системи за енергийна ефективност”, допълват от Лабтех.

За популяризиране на продуктите на Тесто от Лабтех ще разчитат на интернет страницата си, рекламиране в специализирани списания, семинари, изложения, e-mail кампании и др.Етикети:   Лабтех   Тесто   газанализатори за димни газове   термовизионни камери  

Други новини

Ecomondo
IFP
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2017 TLL Media        Начало   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media